Norske Solinger med god fart

Norske Solinger seilere gjør suksess i lette vinder i Tyskland om dagen. Det lover godt før EM i Arendal i sommer.

Publisert

Preben Asbjørnrød, Richard Fikse og Bernt Ole Christensen fikk en fin start i Tyskland. Første dagen var preget av lite vind, men en regatta ble startet. Det norske laget ledet godt fra start og hadde god fart i båten. Vinden døde bort og regattaen ble kansellert.

Seilte feil

I går så det bedre ut, litt vind fra morgenen av og første starten gikk som planlagt. Asbjørnsen ledet igjen ut fra start og hadde samme farten og ledet klart igjen på toppmerket. I bunne viste det seg at de hadde valgt feil vei og rundet som nr 5. I mål fikk de med seg en 5. og en 6. Det andre norske laget ligger på en 14. plass etter første dag. Laget som består av Ketil Solvang, Terje Antoniusen og Vidar Tregde har nok mye å gå på. På telefon forteller de seg godt fornøyd med dette.

Klare for EN i Arendal

25 båter stiller i dette tøffe feltet hvor alle ”velrenommerte” mellom europeerne er representert. Dette er definitivt et ledd i oppkjøringen frem mot EM i Arendal. Regattaen avsluttes i dag. Begge lagene hadde gode forhåpninger om å avansere i sammendraget.

Powered by Labrador CMS