NORsteam trenger nye seilere

NORsteam avslutter sin andre fulle sesong. Prosjektet er mer vellykket enn noensinne og NSF oppfordrer foreningene til å finne lokale kandidater.

Publisert

NORsteam prosjektet har snart fullført sin tredje sesong, den andre fulle sesongen. Det betyr at den toårige treningsperioden er over for dagens mannskap. Iløpet av disse to sesongene har seilerne trent eller seilt regatta i 125 dager! Treningen har virkelig gitt resultater og seilerne har hatt en fantastisk utvikling. De har alle blitt særdeles ettertraktede mannskaper på alle de beste regattabåtene her hjemme.

 

Nå søker NSF etter et nytt kull seilere som vil lære å seile stor båt. Primært søkes det etter seilere mellom 18 og 28 år. Aktiv jollebakgrunn er absolutt ingen forutsetning, men selvsagt heller ikke noe drawback. Det viktigste er seilere med stå-på vilje, treningsvillighet og et brennende ønske om å utvikle seg som seiler. Man må være villig til og bruke det aller meste av sin fritid på seilingen, da det er minimum tre seildager per uke gjennom hele sesongen.

 

Høres dette interessant ut, så kan man søke om plass i prosjektet til [email protected] . Send en kort seil-CV og fortell hvorfor du bør få plass på neste års Norsteam lag. Spørsmål til prosjektet kan også rettes til samme mailadresse.

Powered by Labrador CMS