Ny båt for Stargutta

Starseilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen får ny båt fra Tyskland over nyttår og melder om gode treningsforhold og god backing fra støtteapparatet i Miami

Publisert

- Vi er ”hjemme” igjen på Coral Reef Yacht Club i Miami. Denne gangen med større og bedre støtteapparat og mer sultne enn noen gang, skriver Stargutta i et  nyhetsbrev.

- Etter en lang og hektisk regattasesong er det deilig å ha tid til å trene. Spesielt gøy er det å trene når det er et støtteapparat tilstede. De siste to ukene har vi lagt treningsplaner sammen med vår seiltrener, Lars Loennechen(NSF), fysisk treningsveileder Mattias Lilleheim (OLT) og fysioterapeut Trym Telje(OLT). Det er deilig å ikke være alene lenger. Endelig har vi noen å diskutere med, noen som spør vanskelige spørsmål og noen som pusher oss hardere enn vi klarer på egenhånd. I tillegg har vi fått med oss sosialminister, ernæringsveileder, kokk, hushjelp, sekretær og mamma i en og samme person i Karianne, samt vår lille maskot, Wenche. Dette er store forbedringer fra i fjor som gjør at vi kan seile mer og fortere. Det blir langt flere timer på vannet og høyere kvalitet på alt vi gjør.

Nytt utstyr

- Ny båt er bestilt fra Mader i Tyskland. Den er ventet levert rett rundt årsskifte. Det er mange detaljer som skal på plass og vi må innrømme at vi er mer spente på båten enn hva som kommer til å ligge under juletreet i år.

Regattaprogram

- Vi har gjennomført en weekendregatta her på Coral Reef. Vi ble 5 av 25, vant det siste racet og syns det var godt å få noen timer racing med trener Lars helt i begynnelsen av samarbeidet. Neste regatta går av stabelen 8.-9.desember. Da ser det ut til at vi kommer til å være langt flere båter med flere av de aller beste å bryne oss på. Det blir en bra avslutning på en lang treningsperiode før vi tar en kort juleferie i Norge. 

Stargutta lover flere nyheter når regattaen er over og før julen setter inn.

Powered by Labrador CMS