Ny nordmann klar for Volvo Ocean Race

Aksel Storstein skal med all sannsynlighet være mediamann på den skandinaviske Ericsson båten. Dermed blir det to norske med på det tøffe racet.

Publisert

Storstein fikk en telefon i går kveld fra Anders Lewander. Han er skpper på den Skandinaviske båten. Andres fortalte Aksel at han var tatt ut som mediemann om bord.

Tøff jobb

Mediejobben blir knalltøff. Aksel vil være med som 11. mann om bord. I utgangspunktet skal jobben være å produsere film, bilder og nyheter for Vovo Ocean Race. Om mediemannen får være med å lage mat, mekke eller å flytte seil er enda ikke klart. Aksel får i hver fall ikke være med å seile.

    Aksel Storstein forteler til Seilas at han er klar for å være med hele veien rundt. Aksel har vært i kontakt med laget siden i vinter og har satt sine prosjekter på hold for å være med. Han regner med å komme inn i laget alt i sommer. Ericsson laget er for øyeblikket på vei fra Lanzarote mot Stockholm.

Medie og seilbakgrunn

Aksel Storstein har vært ute å seilt siden 1998. Han har jobbet som profesjonelt mannskap på en rekke båter, og seilt halve jorda rundt. Han har jobbet sammen med Peter Noreng på en rekke båter.

Prisbelønnet regissør

Aksel Storstein er utdannet ved film og mediaskolen på Lillehammer. Han har laget en rekke filmer og dokumentarer for TV2 og NRK. For seilere er han nok mest kjent for dokumentarer om Ola Strand Andersens deltagelse i Sydney Hobart Race. Under studietiden fikk han beste pris for beste studentproduskjon for filmen «Tilbake»

Dobbel Aksel

Med Aksel Storstein i Ericsson vil det bli to nordmenn om bord, begge med fornavn Aksel. Aksel Magdahl er alt tatt ut som navigatør på båten.

Powered by Labrador CMS