Ny rekrutteringsrunde til Norsteam

Det fine markaværet hindret det store fremmøtet da Norsteamprosjektet hadde sitt informasjonsmøte tidligere i måneden. Nå innkaller NSF til nytt møte i kveld

Publisert

Obligatorisk fremmøte for seilerne

Fremmøtet ble ikke som forventet Norges Seiforbund inviterer derfor til nytt informasjonsmøte onsdag 11. mars kl 1900 i NSF lokaler ved Ullevål Stadion. - Denne gangen er det obligatorisk fremmøte for dem som er interessert i å være med, sier båtansvarlig Per Chr. Bordal til Seilas.

Tar form

NorSteam prosjektet har nå begynt å ta skikkelig form atter at prosjektet som involverer den generøse gaven fra Kong Harald, 51 foteren «Fram XV» har ligget mer eller mindre brakk siden den ble overtatt rett før Færderseilasen ifjor. Med Bjørn Lofterød som sportslig ansvarlig for prosjektet og Bordal som båtansvarlig er prosjektet nå over i en styrkturert fase og programmet for 2009 sesongen begynner å ta form.

Entusiastisk konge

Båten ligger for tiden på vannet i Sandefjord der den snart skal på land for oppgradering og vedlikehold foran årets sesong. Bordal sier til Seilas at han regner med å komme igen med treningen fra basen i Son rett over påske. Da blir det to treningsdager i uken, tirsdag kveld og søndag. Kong Harald som foruten å ha sjenket båten er svært entusiastisk til prosjektet har planlagt å delta som coach hele syv treningsdager.

Stiller krav

Måler er å få +/- 15 seilere til prosjektet, men vi vil heller ha 12 seilere som gir full gass, enn 15 som bare er ute etter å seile Færderseilasen på en gjev båt, sier Bordal. Det vil være at krav at seilerne stiller på minst 70% av trening og regatta. Båten skal være med på alt som skjer i sommer, inklusive NORC serien, HH Skagen Race og Færderseilasen. - Vi har plass til flere seilere nå, sier Bordal og håper flere jenter vil melde seg til Norsteam-prosjektet.

Powered by Labrador CMS