Ny topp ti plassering for Ruth

Kristian Ruth befester fremgangen i Laser. Med 10 plass i Sydney viser han at plasseringen i Weymouth tidligere i høst ikke var noen tilfeldighet.

Publisert

I et felt med mange av verdens beste Laserseilere tok Kristian Ruth en flott 10 plass i den internasjonale regattaen som ble avsluttet  i Sydney Harbour igår. Både foran og bak seg på listen finnes mange topprangerte seilere. For eksempel er mannen på plassen foran, Mathias de Solar Goldsmith CHI rangert som nr 5 på ISAFs liste, mens Javier Hernandez, ESP som endte på plassen bak Ruth ligger på 29. plass. Ruth selv er rangert som nr 205. Vinneren av regattaen Tom Slingsby, AUS er rangert som nr 3, mens Canadieren Michael Leigh, nr 2 på ISAFs liste ble nr 7 i Sydney. Annenmann i Sydneyregattaen Vasilij Zbogar er f. eks nr 8 i verden. Ruth hadde en 3. plass og to 4. plasser som de beste i regattaen.

Kristian Ruth har den siste måneden ligget i Sydney og trent sammen med Einar Sunde fra Drøbaksund og Stian Tuv fra Nesodden. At karene har fått bra utbytte av treningen viser resultatene i denne regattaen. Foruten Ruths 10 plass be Sunde nr 31 i Gullfinalen, mens Tuv som akkurat ikke kvalifiserte seg til gullfinalen vant sølvfinalen

Powered by Labrador CMS