Overlegen seier til «Petrellen»

Hele 30 båter stilte til start i helgens Norgesmesterskap for 12,5 kvm kryssere i Risør. Arrangørklubben gjorde rent bord og tok alle medaljene, med Roy Arild Johannessen og båten «Petrellen» som den suverene vinner.

Publisert

Risør Seilforening gjorde rent bord med alle de øverste plassene på resultatlisten. Ikke overraskende gikk Roy Arild Johannessen av med seieren i årets NM. Med den utrolig sterke serien 1, 1, 1, 1, 2, 1 kunne Roy Arild Johannessen med mannskapet Wenche Johannessen og Tom Erik Bråtane stryke sin eneste andreplass som det dårligste resultatet. De to andre medaljeplassene gikk til Fritz Lundberg i båten ”Nurken” på sølvplass og Erik Mathisen i båten ”Skvulp” på bronseplass.

Nesten vindstille på fredag og relativt sterk vind på lørdagen gjorde sitt til at de beste seilerne fikk vist seg frem på en flott måte. For øvrig gikk arrangementet helt knirkefritt og Risør Seilforening befestet dermed sin posisjon som en av de beste på arrangementsgjennomføringer så vel som på det sportslige plan.