Pantaenius inn som hovedpartner i NORC

Forsikringsagenturet Pantaenius har gått inn som hovedpartner i Norwegian Offshore Racing Club. Samarbeidet gir klasseklubben mulighet til å bygge videre på suksessen og tilby seilerne gode arrangementer, heter det i en pressemelding fra NORC idag

Publisert

Det danske forsikringsagentturet Pantaenius er store på forsikring av båter i Skandinavien. I løpet av Pantaenius konsernets over 100 år lange erfaring fra bransjen har de alltid hatt båtforsikring som spesiale. Nå går de inn som hovedpartner for NORC.

- Vi var partner for IMS VM på Hankø i fjor og samarbeidet med NORC var så bra at vi har bestemt oss for å fortsette. Vi vil bidra til å fremme storbåtseiling i Skandinavia og Europa gjennom denne avtalen, sier Gert Toft, Pantaenius Skandinavia.

Thomas Nilsson, leder i NORC, er veldig fornøyd med at klasseklubben har fått på plass en hovedpartner for klasseklubben.

- Vi er en klasseklubb av og for seilere, og da er det spesielt hyggelig å få med seg et selskap som Pantaenius som er geniunt opptatt av seiling og som driver med det til daglig, sier Nilsson.

Avtalen innebærer at NORC kan fortsette å bygge videre på suksessen med rankingseilaser for havseilere. Til helgen går starten for sesongens første ranking og arenaen er Larvik. Det kommer til å være over 30 båter på startlinjen og Nilsson er veldig fornøyd med at så mange stiller til den første runden.

- For at vi skal kunne legge forholdene best mulig til rette og gi mest mulig rettferdig seiling for havseilerne i Skandinavia er det viktig at vi har sterke partnere med på laget. Det har vi nå med Pantaenius og alle de andre som støtter oss, sier Nilsson.

Powered by Labrador CMS