Pantaenius inn som hovedpartner i NORC

Forsikringsagenturet Pantaenius har gått inn som hovedpartner i Norwegian Offshore Racing Club. Samarbeidet gir klasseklubben mulighet til å bygge videre på suksessen og tilby seilerne gode arrangementer, heter det i en pressemelding fra NORC idag

Publisert

Det danske forsikringsagentturet Pantaenius er store på forsikring av båter i Skandinavien. I løpet av Pantaenius konsernets over 100 år lange erfaring fra bransjen har de alltid hatt båtforsikring som spesiale. Nå går de inn som hovedpartner for NORC.

- Vi var partner for IMS VM på Hankø i fjor og samarbeidet med NORC var så bra at vi har bestemt oss for å fortsette. Vi vil bidra til å fremme storbåtseiling i Skandinavia og Europa gjennom denne avtalen, sier Gert Toft, Pantaenius Skandinavia.

Thomas Nilsson, leder i NORC, er veldig fornøyd med at klasseklubben har fått på plass en hovedpartner for klasseklubben.

- Vi er en klasseklubb av og for seilere, og da er det spesielt hyggelig å få med seg et selskap som Pantaenius som er geniunt opptatt av seiling og som driver med det til daglig, sier Nilsson.

Avtalen innebærer at NORC kan fortsette å bygge videre på suksessen med rankingseilaser for havseilere. Til helgen går starten for sesongens første ranking og arenaen er Larvik. Det kommer til å være over 30 båter på startlinjen og Nilsson er veldig fornøyd med at så mange stiller til den første runden.

- For at vi skal kunne legge forholdene best mulig til rette og gi mest mulig rettferdig seiling for havseilerne i Skandinavia er det viktig at vi har sterke partnere med på laget. Det har vi nå med Pantaenius og alle de andre som støtter oss, sier Nilsson.