Watski Skagerrak TwoStar 2012
Watski Skagerrak TwoStar 2012

Regatta i påsyn av NRKs Sommeråpent

NRKs sommerbåt kommer mens Svennerseilasen pågår 8. august.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har bedt NRK om bord i deltagerbåtene, men vi har ikke fått avklart om de ønsker å dekke seilasen på denne måten ennå, forteller Marius Frenvik Odberg i Larvik Seilforening.

Foreningen arrangerer Svennerseilasen, som også inngår i Skagerak Skjærgårdscup. Første varselsignal for regattaen er kl 11 og NRK-skipet har anmeldt sin ankomst kl 12.30 – hvilket betyr at skipet vil bli omkranset av hvite seil når den stevner mot Larvik.

NRK-sendingen vil foregå Larvik samme kveld.

FLERE DELTAGERE. Foreløpig er kun syv båter påmeldt, men arrangøren håper på langt flere.

– Foreløpig ser det ut til at en del sitter på gjerdet, sier Odberg, som håper riktig mange vil hive seg rundt og melde seg på til seilerfesten i Larvik.

Påmeldingsfristen løper ut 7. august.

TURBÅTER VELKOMNE. – Vi oppfordrer spesielt seilere i turbåter om og bli med i år. Det jobbes hardt i kulissene og det ser ut til at vi får med oss en god del turbåter i år. Vi setter opp eget løp for turbåtene som er noe kortere enn hva NorRating-klassene skal seile, sier Marius Frenvik Odberg.

Svennerseilasen er den tredje regattaen i Skagerak Skjærgårdscup, som er et samarbeid mellom Sandefjord, Brevik, Langesund og Larvik Seilforening hvor til slutt skal kåres en sammenlagtvinner.