Regatta i ytre Oslofjord neste helg

En guttetur har blitt til en regatta hvor over ti båter stiller.  Starten går fredag 1. februar.

Publisert

Vinterseilasen har turregatten blitt døpt. Seilasen går fra Bolærende til Strømstad med start etter Gunder-metoden, det vil si første båt i mål vinner. Første båt ut vil starte kl 09.00 fredag morgen. Distansen er på 25 n.mil

Tracking

Alle startende båter vil få trackingboks om bord slik at de hjemme kan følge båtenes progresjon. Trackingen kan følges fra www.seilas.no. Her vilø det også bli lagt ut stemningsrapporter underveis. 10 båter er påmeldt, men vi håper på så mange som 15-20, sier Anders G. Larsson til Seilas.

Luksus i Strømstad

Regattaarrangøren GYSIV (Gourmetvenner af Yggeset seil og isflak Club) har fått i stand et samarbeid med Quality Spa og Resort i Strømstad. Middag og spa er inkludert i startkontigenten som er på 495,- per mann. Om varmeapparatet om bord skulle streike, er det også mulig for en varm seng på hotellet til en hyggelig pris.

Egen nettside

Arrangørene jobber med å lage egen nettside for arrangementet. Den vil få adressen www.vinterseilasen.no. Det er ikke for sent å melde deg på. Fristen går ut på onsdag 30. Januar. Du kan melde deg på her.

Powered by Labrador CMS