Regatta med underholdning

Moss Raymarine Race arrangeres til helgen og frister med konsert med Boney M på lørdag kveld.

Publisert

Pressemelding fra Belamarine

Helgen 20-22 august kan Moss Seilforening og Belamarin AS nok en gang invitere til Moss Raymarine Race, en sommerseilas for alle seilentusiaster. Moss Raymarine Race har et mangfoldig tilbud som byr på høyt sportslig nivå, med en hyggelig sosial ramme. Her finnes det plass til alt fra ORC- til jolleseilere. I SailCamp, som ligger sentralt i Moss, vil det bli servert frokost, nyheter, middag og på lørdag er det konsert etter maten med selveste Boney M.

Fra havseilere til jolle

Årets Moss Raymarine Race vil som tidligere omfatte rankingseilas for ORC og regionmesterskap for NORLYS, distanseseilas for LYS og lagseiling. I tillegg vil programmet inkludere internasjonal matchracing for DS 37 og jolleregatta for RS Feva hvor deltakere fra hele landet er invitert.

Lagseiling

Seilforeninger utfordres til å melde på lag. Et lag består av tre båter i minst to ulike klasser som seiler enten LYS, ORC International eller en-typeklasse. Hver forening kan stille flere lag. I tillegg til kampen om vandrepremien er de også med i kampen om klassepremiering.

Underholdning

Sail-Camp vil være i teltet på Tollbodkaien mellom Peppes Pizza Tollboden og Fiskebasaren. Dette blir base for alle deltakere, med informasjon, mat & drikke samt underholdning. Fredag kveld blir det Live Jazz i Sail Camp fra båtene ankommer. Lørdag kveld blir det festmeny med påfølgende konsert med Boney M og lokale DiscoFlash som oppvarming – dette blir underholdende.