Schibevaag på 2. plass

Kari Schibevaag tok 2. plassen med samme poengsum som vinneren.

Publisert

Alle foto: Glen Bowden

Verdenscupen i kite er ferdig for i år og Kari Schibevaag fra Stavanger kjempet helt til slutt for den gjeveste medaljen i grenen bølger.

 

Hun kom til Australia med et håp om bra vind og bølger, men fikk ikke forholdene hun ønsket seg. Australia sviktet med både vind og bølger og dermed ble det lik poengsum for Kari Schibevaag og Gisella Pulido fra Spania.

 

Gisella Pulido hadde bedre resultat fra siste konkurranse og dermed var det henne som stakk av med 1. plassen i år.

Bedre på Jæren

Kari sier hun er skuffet over å ikke kunne få konkurrere i bølger her nede.

– Jeg hadde sett frem til å konkurrere og jeg trodde Australia var et bra sted for bølger å vind, for å være ærlig finnes det bedre forhold hjemme på Jæren. Jeg viste jeg hadde en stor sjanse her nede til å stå øverst på pallen, men vinden er det ikke jeg som styrer og heller ikke regler for hvem som vinner når det står likt.

Klar for revansj

– 2 .plass i verden  er bra, men når det er så nære er det litt leit å ikke kunne få muligheten til å vise seg frem når jeg reiste så langt. Når det står likt på poeng tavlen vet jeg innerst inne at jeg er der jeg skal være  og er veldig klar for å starte en ny sesong for å ligge på 1. plass alene neste sesong. Alle gode ting er 3. og jeg skal gi alt for å stå øverst uten deling av poeng i 2011, sier Schibevaag.

 

Kiterne fikk også gjennomført freestyle og kitecross.  Her ble det henholdsvis 4. og 2. plass på den norske jenta.

– Jeg er utrolig fornøyd med mine resultater for 2010, hadde du spurte meg i starten på året ville jeg ikke tippet dette. Nå gleder jeg meg til å komme hjem 19. desember til min familie og venner og for å kunne startet ny kitesesong på snøen og ferie norsk jul hjemme, sier stavangerjenta Kari Schibevaag.

 

Kari Schibevaags resultater 2010:

-       verdensmester snø freestyle og race

-       verdensmester race på vann

-       2. plass veverdenscupen,  bølger

-       4. plass  verdenscupen.freestyle

-       2. plass verdenscupen, boardercross

-       Norgesmester, freestyle og  bølger 

 

Powered by Labrador CMS