Seil Volvo Ocean Race fra lenestolen

Volvo Ocean Race går stadig nye veier for å engasjere publikum. Nå kan du seile ditt eget race fra lenestolen hjemme og vinne en ekte bil i premie

Publisert

Med lanseringen av Virtual Volvo Ocean Race 2008-09 kan alle seile sitt eget race mot deltakerne i årets regatta. Det virtuelle spillet gir et realistisk bilde av seilasene gjennom 37000 nautiske mil. Vinneren kan hente ut en Volvo C30 og en rekke andre premier når regattaen er over.

Akkurat som mannskapet på en Volvo Open 70 kan de virtuelle deltakerne konkurrere og treffe kursvalg og seilføring basert på relle værforhold i nåtid.

Spillet er utviklet i samarbeid med  United Games. Det koster ikke noe å delta, men deltakerne kan kjøpe tilleggsinformasjon. Noe av inntektene fra spillet går til The Save the Albatross Campaign. Ifølge Marijn Harinck, daglig leder i UnitedGames, er spillet utviklet for å bli så realistisk som mulig. - Vi bygget spillet sammen med våre samarbeidspartnere fra Virtual Regatta, som også består av seilere, sier han.  - Deres kunnskaper om virtuell seiling og vår om spill skal gjøre dette til seilernes spill for seilere.

 

Andrew Ferguson som leder Technology and New Media for Volvo Ocean Race legger til: dette er regattaen fo dem som kan leve uten å være våte og spise frysetørret mat .

Vil du spille, se  www.volvooceanracegame.org.

 

Powered by Labrador CMS