Betalte for seil de aldri fikk, lagde video for å advare

Jason og Nikki Wynn seiler en Leopard 43 og er youtubere. De kjøpte seil av et anerkjent seilloft før Covid-19, men fikk aldri seilene levert. De stiller noen interessante spørsmål.

Publisert Sist oppdatert

Jason og Nikki Wynn kjøpte seil av et lokalt seilloft i Sør Afrika som var under paraplyen til en stort annerkjent seilloft. Paret var i Sør-Afrika for å hente seilene til avtalt tid, men da var de ikke klare, men ble lover å få den sendt. På grunn av pandemien ble forsendelsen stadig forsinket. Etter at en tilleggsbetaling var betalt, var det helst stille fra loftet.

Henvendte seg til hovedloftet

Da Jason og Nikki Wynn tok kontakt med hovedloftet i Italia beklaget de dette, og kunne fortelle at avtalen med loftet i Sør-Afrika var brutt. De anbefalte paret å saksøke det Sør-Afrikanske loftet, og var ikke mer i møtekommende enn det i første omgang.

Interessante spørsmål

Jason og Nikki Wynn har publisert videoen for å advare andre. Saken stiller noen interessante juridiske spørsmål, og belyser risikoen ved å handle fra andre land.

Saken har skadet seilloftets troverdighet, og etter at videoen var publisert, så har seilloftet strukket ut en hånd for å hjelpe paret.