Seiler forbi mål

Oppdatert: Et fly med lege er sendt opp for å undersøke hvorfor Alexandre Scrizzi  fortsetter sydover. Flyet oppnådde ingen kontakt.

Publisert

Siste: Alexandre Scrizzi seiler med et rev i storseilet og spinnaker. Alt ser bra ut med båten, men mannskapet i flyet klarte ikke å oppnå kontakt med seileren. Han har hverken blitt sett eller svarer. Båten seiler med en stø kurs på 202 grader og fart på 9,37 knop. Et marinefartøy er sendt ut for å undersøke båten.

43 år gamle Alexandre Scrizzi seiler en Pogo 2 i serieklassen. Scrizzi har helt siden stillebeldtet ligget øst for hovedfeltet, og falt på resultatlistene den siste uken. Han har seilt en nesten rett kurs siden 18. oktober. På lørdag burde han lag tom kursen vestover mot mål i Bahia. Da ville han vært inne i løpet av natten.

Sendt søk

Arrangørene har nå leid et fly for å undersøke om det er alt vel om bord. Alexandre Scrizzi ligger 300 nm fra Brasils kyst og seiler sydover med 8 knops fart.

Jordan snart i mål

Den eneste norske deltageren i Transat 6.50 nærmer seg Brasil og har 500 nautiske mil igjen. Mye tyder på an han kommer inn som båt nummer 29. i proto-klassen.

Powered by Labrador CMS