Geir Skeie: Bocuse d'Or-vinner med egen restaurant

FRIHET: ? Seiling er min form for avslapping, sier Geir Skeie. Det gir ham frihet og et helt annet stressnivå.
INGREDIENSENE: Geir Skeie har plukket frem noen av de ingrediensene han mener alltid bør befinne seg om bord når man legger ut for å seile.

Seiling gir meg frihet

– Med en gang jeg går om bord, slapper jeg av. Seilingen gir meg frihet og avkobling, sier Geir Skeie, restauranteier og den siste norske gullmedaljevinneren i Bocuse d'Or - VM i kokkekunst.

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

99,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER