Shippingregatta avlyst

Det lå an til stevnekollisjon mellom den populære shippingregattaen, Fearncups etterfølger Simcup og NORC regattaen i Larvik. Nå er Simcup avlyst og NORC får råde grunnen alene

Publisert

I en melding fra arrangøren heter det:

På grunn av manglende deltagelse har vi besluttet å avlyse SIMCUP i år.

 Mange av de påmeldtes motivasjon og forventning knytter seg i stor grad til skalaen på arrangementet. Dette gjelder like mye for selve regattaen som for stemning og muligheten for nettverksbygging under festen etterpå.

Tilsvarende, sett fra arrangørenes side, kreves en viss kritisk masse for å få det hele til å henge sammen økonomisk.

 

På denne bakgrunn har vi ikke hatt noe annet valg enn å avlyse.

 

Vi er lei for dette, men erkjenner at de tidene mange nå gjennomlever er krevende, og at det derfor er nødvendig å omprioritere.

 

Alle positive tilbakemeldinger vi har fått tyder imidlertid på at SimCup 2010 vil nå gamle høyder, og vel så det!

 

NORC regattaen går etter planen

Også i år inviterer NORC og Larvik Seilforening med Pål Fevang i spissen, til Larvik Race Weekend 6. og 7. juni, et regattaarrangement som de siste årene har høstet mye ros

og som fornøyde seilere har satt stor pris på.

 

Larvik Seilforening gjentar suksessen fra tidligere år når det gjelder den sosiale rammen på land, og lørdag kveld arrangeres det grillfest og konsert med Dos Mosquitos i oppvarmet telt på plenen til seilforeningen.

– Larvik Race Weekend ser nå ut til å ha blitt en tradisjon, og vi gleder oss veldig til å ta i mot NORC-seilerne igjen, sier Pål Fevang, som er regattaansvarlig i Larvik Seilforening.

– Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på fjorårets arrangement og håper på enda større deltagelse i år.

Banemannskapene lover å gjøre sitt ytterste for å få morsom og fair seiling på vannet, og vi regner med at Dos Mosquitos sørger for like mye trøkk som i fjor i teltet. Nytt av året er at det blir mulig å bo på det nyåpnede Farris Bad Spahotellet for dem som vil ha det luksuriøst. Ellers tilbyr vi enkel innkvartering på Sportellet like i nærheten for dem som ikke bor i båtene i vårt fl otte havneanlegg, avslutter Pål Fevang, som har et stort og velsmurt apparat med ivrige Larvik-seilere i ryggen.

 

For ytterligere informasjon se her

Vel Møtt!

 

Vennlig hilsen

Norwegian Offshore Racing Club

Powered by Labrador CMS