Norgeshus Seilmakeren Doublehanded 2016

MANGE: Askøy Seilforening håper riktig mange vil delta i Norgeshus Seilmakeren Doublehanded 2016. I år går regattaen sørover med pitstop i Haugesund.
MANGE: Askøy Seilforening håper riktig mange vil delta i Norgeshus Seilmakeren Doublehanded 2016. I år går regattaen sørover med pitstop i Haugesund.

Se, et firma som satser på seiling!

– Vi er veldig glade over at det fins firmaer som ser verdien av å satse på seiling, sier Helge Ivarsøy i Askøy Seilforening.

Publisert Sist oppdatert

Bak uttalelsen ligger et signert papir med firmaet Norgeshus AS i Mehus i Sør-Trøndelag. Det er en tre-års kontrakt der Norgeshus går inn som sponsor for shorthanded-regattaen Seilmakeren Doublehanded, som nå har fått Norgeshus som første benevnelse i navnet.

– Ja, det er med stor glede vi har undertegnet denne kontrakten, som sikrer oss støtte og økonomi i denne regattaen i tre år fremover, sier Helge Ivarsøy, som er arrangementsansvarlig.

Kjærkomne kroner

Siden regattaen ble startet i 2005, har det vært en utfordring for foreningen å få regnskapet til å gå opp og gi et bidrag i klubbkassen som står i stil med den innsatsen mange frivillige legger ned for å arrangere regattaen. Ivarsøy sier at avtalen med Norgeshus derfor er svært kjærkommen.

– Jeg håper derfor også mange seilere setter pris på at vi forsøker å få til et godt arrangement. Den beste måten de kan vise det på, er å delta. Vi har forsøkt å lytte til deltagernes ønsker, noe som blant annet har medført at vi i år har lagt løpet sørover. Mange syntes løpet nordover ble for tøft, så i år vender vi baugen sørover igjen, sier Ivarsøy.

Påmeldingen til Norgeshus Seilmakeren Doublehanded åpner i dag kl 12:00.