Sir Richard Branson, Ben Ainslie og Mike Sanderson i spennende rekordforsøk

De tre herrene planlegger start i morgen tidlig på et rekordforsøk på den klassiske distansen fra New York til Englands sydvestspiss, der Sanderson holder den gjeldende rekorden.

Publisert

Sir Richard Branson har denne gangen fått med seg den tredobbelte OL-mesteren i Laser og Finnjolle, Ben Ainslie, og vinneren av siste Volvo Ocean Race. Mike Sanderson er med på laget når han håper å slå den klassiske Atlanterhavsrekorden fra New York til England med den 100 fot store supermaxi «Virgin Money», tidligere «Speedboat».  Med gode værutsikter håper Branson å starte rekordforsøket imorgen. Sanderson var for øvrig også skipper på «Mari Cha IV» som holder gjeldende rekord på distansen med 6 dager,  27 timer og  52 minutter, satt i 2003. Med i besetningen er også Bransons barn Holly og Sam, samt Anthony Nossiter, kjæresten til brettseileren Jannicke Stålstrøm.

 

Rekordforsøket blir Ben Ainslies første transatlantiske overfart.  Ainslie, som også er TEAMORIGIN’s America’s Cup rormann, vil stå til rors når båten passerer Ambrose Light, og tiden begynner å telle.

www.teamorigin.com eller http://uk.virginmoney.com/challenge/

Powered by Labrador CMS