Skadelisten – så langt
Skadelisten – så langt

Skadelisten – så langt

I går måtte Rune Aasberg kaste inn håndkle i Route du Rhum– men han er ikke alene.

Publisert

For oss nordmenn er selvfølgelig Rune Aasbergs avbrutte deltagelse i Route du Rhum det som ligger oss nærmest, men det er flere som ikke kommer til Goudaloupe i denne utgaven av Route du Rhum.

COTE D`OR. 2. november ble Bertrand Quentin på trimaranen COTE D`OR II hentet med helikopter. Legene i Route du Rhum-ledelsen ba Quentin om å trykke på EPIRB-knappen, da han var «ekstremt utmattet».

PRINCE DE BRETAGNE. Lionel Lemonchois som seiler i Multi 50-klassen, måtte i går se seg nødt til å sette baugen mot Spania. Låsen som holder storseilet oppe har gitt seg. Han har forsøkt å klatre opp å ordne det selv, men værforholdene gjør det umulig. Dermed må Lemonchois reparere skaden i land. Han er riktignok ikke ute av racet – et team venter ham i Spania for å rette opp feilen.

UN MONDE BLEU TOUT EN VERT. Karibiske Christine Monlouis mistet masten i går etter kollisjon med et fiskefartøy(!).

OMAR AIR MAJAN. I går kveld ble skipper Sidney Gavignet plukket opp av et lastefartøy etter at trimaranen OMAR AIR MAJAN brakk en av «beamene» som resulterte i at han mistet masten. Gavignet forteller til RdR-ledlesen at båten er totalhavarert. Fartøy er på vei for å redde restene.