Solid comeback

Den norske Starduoen Eivind Melleby og Petrus Eide, avsluttet North American Championship med en 6.plass sammenlagt.

Publisert

 Dette er et solid come back i klassen etter at Eivind har hatt pause fra Starklassen i ett år pga Volvo Ocean Race. Sammen med reservemannskap Petrus Eide (Stand in for Petter Mørland Pedersen) fant de fort tilbake til der Eivind og Petter slapp for ett år siden.

"Det har vært et utfordrende mesterskap med vanskelig forhold" uttaler Eivind. "Jeg har fått en rask innføring i alt vi har forran oss i den kommende treningsperioden i Rio. Nå gleder jeg meg til å komme i gang med forberedelser til VM i Rio i januar, med Syd Amerikanske mesterskapet som delmål på veien dit. Men før vi reiser dit skal Melges laget "Full Medal Jacket" stille til start i VM i Annapolise i oktober. Da kommer Espen Stokkeland og Lars Horn Johannessen ombord, og det kan vi vel bare se på som ytterligere forsterkninger" avslutter en fornøyd Eivind.

"Det var deilig å vite at Eivind er ombord i Starbåten igjen" uttaler Petter Mørland Pedersen fra Aker Brygge. "Jeg sliter fortsatt med restitusjon etter en kneoperasjon. Men jeg ligger ikke på latsiden når det gjelder seiling. Denne helgen kjemper vi om NM-gull i match race her på Herber'n Marina i Oslo. Og etter en 6.plass i Nord Amerikanske mesterskapet gleder jeg meg mer enn noen gang til å fortsette Starseilingen sammen med Eivind" avslutter Petter.

North American Championship ble vunnet av Andy Horton/Steve Erickson(USA), forran Richard Clarke/Tyler Bjorn (CAN) og George Szabo/Rick Peters(USA).

Alle foto: Sheila Hill

Powered by Labrador CMS