Spennende avslutning
Spennende avslutning

Spennende avslutning

 «Christian Radich» har nettopp passert mållinjen utenfor Skagen, etter en svært spennende etappe i Tall Ships Races.

Publisert

CHRISTIAN RADICH: Bilde fra Tall Ships Races i 2009. Foto: Linn Krogh Hansen.
Første etappe av Tall Ships Races er vel overstått for «Radich» sin del. Det har vært en hard seilas med opptil sterk kuling, der «Radich» har revnet to seil. Et tredje stagseil ble også alvorlig skadet.

Det har vært mye kniving i teten. Russiske «Mir» har hele veien ligget i tet, men på grunn av høyt handikap har de likevel holdt seg bak oss resultatmessig. «Statsraad Lehmkuhl» har også vært i nærheten av oss hele veien, men de dro i fra oss i går på grunn av sterk vind.

«Lehmkuhl» var over startstreken for tidlig, og måtte derfor utføre en 360 graders vending. Dette mislyktes de med, men det er fortsatt usikkert om de mottar en tidsstraff på tre timer og tolv minutter. Dersom de mottar denne straffen vil «Radich» med stor sannsynlighet gå av med seieren. 

Flere oppdateringer kommer senere.

Undertegnede har også fått prøvd seg som rormann med vakt tolv timer i døgnet, noe som har vært en utrolig spennende erfaring. Nå skal det bli godt med litt mer søvn og god mat, så krysser vi fingrene for at det er vi som vinner til slutt.

Powered by Labrador CMS