Spennende foredragsduo til KNS

Franske Thomas Coville står klar til å angripe Ellen MacArthurs solorekord for jorden rundt seilas. Sammen med Knut Frostad kommer han til Dronningen 15 oktober for å snakke om rekordforsøket, mens Frostad oppdaterer publikum på trender og  nyheter fra Volvo Ocean Race, flerskrog- og rekordmiljøene

Publisert

Det er KNS, Helly Hansen og Seilas som har fått istand foredragene som arrangeres i KNS Klubblokaler på Dronningen mandag 15. oktober kl 19.00, med lett middagsservering i klubben kl 18.30.

Knut Frostad trenger neppe noen særlig introduksjon i det norske seilermiljøet. Han er aktuell som rådgiver for det svenske Ericsson prosjektet i Volvo Ocean  Race og ryktene sier at han selv var i diskusjoner med ledelsen om en posisjon i et av lagene.

Vil sette ny rekord

Franskmannen Thomas Coville er Knuts gamle seilervenn. Sammen har de seilt i jorden rundt seilaser og i den 60 fot store trimaranen «Sodeb´O» der Knut skal ha hentet impulser til sin egen trimaransatsing.  Nå er Coville aktuell med sin nye 105 fots trimaran «Sodeb'O» som han i løpet av høsten skal utfordre Ellen Mac Arthur solorekord  jorden rundt non stop med. Rekorden er på 71 døgn 12 timer og 66 minutter og han får konkurranse underveis fra den forrige rekordholderen Francis Joyon som også stiller med en ny maxitrimaran. 

Gratis entré

Powered by Labrador CMS