Starbåtene får karbonmaster
Starbåtene får karbonmaster

Starbåtene får karbonmaster

Nå har også Starklassen gitt etter for presset. Karbonmaster blir snart tillatt i den aldste av alle OL klassene. Master blir dermed betraktelig dyrere, men mye stivere og i følge Magnus Liljedal, en veteran i Starklassen, vil vi oppleve mastebrekk.

Publisert

Dette sier Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i et nyhetsbrav fra Tampa, Florida der nå er på plass og gjør seg klare for Western Hemisphere.

- Petter er i bedre form etter en uke med sykdom. Før vi kom til Tampa fikk vi satt opp en ny mast, det ser veldig bra ut og. Vi har hatt problemer med å få tak i master, men i det siste er det plutselig blitt flere master på markedet. Det skyldes at det om ikke lenge skal tillates karbonmast i Star og folk selger unna som bare det. Idag er det tuneup regatta her i Tampa, og alt ligger til rette for noen fine dager. Værmeldingen melder om lette vinder og varmt, noe vi tror passer oss perfekt. Forholdene her inni i Tampa bay er meget utfordrende, og 50 graders skift er hverdagskost. Så det gjelder å henge med å ikke være på feil sted. Vi har den gode følelsen og tror dette vil gå veldig bra, sier Eivind og Petter

Powered by Labrador CMS