Stargutta lever i håpet

Igår var det hviledag i Miami og skipper Eivind Melleby brukte noe av dagen til å summere VM så langt.Konklusjon: It´s not over till the fat lady sings.

Publisert

Etter gårsdagens hviledag skal Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen ut å kjempe idag. Det er te seilaser igjen, men gutta har stadig håp om å klare den forgjettende OL plassen.

- Vi ligger som tolvte nasjon - veien er tung men det er mulig, mener Eivind.

I det siste nyhetsbrevet skriver de to:

- Så langt har dette vært vårt livs verste regatta! Hvordan er det mulig har vi spurt oss selv mange ganger. Mange har spurt på telefon, SMS og mail om vi har mistet hodet. Til det kan vi svare avkreftende.

- Etter dag nummer en var vi ganske optimistiske med 20.plassen. Vi visste at det kom til å bli mange som skulle få med seg en plassering dårligere enn det.

- Dag nummer to fikk vi en OK start midt på lo-linje. Vi var begge sikre på at vi ikke var over. Skuffelsen var derfor stor da vi så baugnummer "34" på tavlen på toppmerket. Det ble en lang tur inn fra banen den dagen. 1 og ½ time i golfsimulatoren, et nytt sett med golfklubber til Eivind og 5(!) par sko til Petter så var vi nullstilt og klare for nye innsatser.

- Dag nummer tre gjorde vi tre store tabber på veivalg. Utfallet blir dramatisk i et felt på 100 båter. Vi kjempet for hvert poeng og ingen skal si at vi noen gang ga opp.

- Nå har vi hatt "samling i bånn". Status er at vi fortsatt har sjansen, og vi har på ingen måte gitt opp. Vi hører til blant topp-ti og det er der dere skal finne oss de neste tre regattaene!

- Seiling er spennende! Kanskje litt for spennende?!, sier de to seilerne.

Powered by Labrador CMS