Stargutta på plass i Rio

Verdensmeserskapet i Star er like om hjørnet, men influensa hos seilerne gir ikke den ideelle oppladningen,

Publisert

Lode Star er på plass i Rio og det er varmt. Eivind Melleby har kommet seg til VM-byen men sliter med influensa og har tatt med seg flere brett Tamiflu. Dette er ikke den beste oppladningen og det er ubehagelig å være syk i 40 grader, skriver Petrus Eide i en pressemelding fra laget..

Bruno Prada (gast til Robert Sheidt) sa det Ganske enkelt; “In Rio there is summer, and there is hell. Now its hell”

Petter Mørland Pedersen var først på plass i Rio og kommenterer overagngen fra -20 til +40 grader slik.

- Jeg trenger noen dager med akklimatisering. 60 grader forskjell i løpet av 15 timers reise er ikke bare bare. Merker det på kroppen og kombinasjonen jetlag og varme er utfordrende.

Båten er med dette rigget og klar for seiling. Alt utstyr er mer eller mindre helt bortsett fra en liten skade på mast nr 2.

Laget har etablert sin base og funnet ett bra hgelsestudio og dermed er det nå normal treningsrutine dvs fysisk trening på morgen og kveld, seiling midt på dagen, spise riktig og sove mest mulig.

Teamet som skal støtte LodeStar under VM er Thomas Guttorsmen og Erik Iversen fra Olympiatoppen samt fotograf Sheila C. Hill.

Petter og Eivind gleder seg enormt til dette VM og selv om det er med senkede skuldre så er det ønskelig og på sin plass med ett godt resultat mht fortsettelsen i 2010 sesongen.

- Vi gleder oss enormt og det skal bli utrolig spennende å seile dette VM. Vi har gjort mye riktig frem til nå med hensyn til trening og det er med en hel deg trygghet vi skal seile dette VM avslutter Eivind Melleby gårsdagens telefonsamtale med å fortelle.

Powered by Labrador CMS