Sterkt av Myklebust Johansen i Laser -VM
Sterkt av Myklebust Johansen i Laser -VM

Sterkt av Myklebust Johansen i Laser -VM

Myklebust Johansen ble beste norske med 3.plass i den fjerde seilasen i Laser-VM i La Rochelle.

Publisert

Arkivbilde av Lars Myklebust Johansen.

Frode Johansen har sendt oss følgende rapport:

– I dag hadde vi start kl 1100 og måtte tidlig opp. Det er langt ut til banen. Vinden var ca 18 knop i starten  og økte ut over dagen til drøye 25 Knop. Retningen var nordvest og vi hadde skift på +- 5 til 10 grader.  På standardbanen er det store strømforskjeller. Det er mye vann som skal ut og inn. Vi finner mer og mer ut av det, men det er vanskelig.

Etter dagen restitusjonsøkt skal vi bruke kvelden på å analysere strømkart og dagens erfaringer fra banen.

Sterkt av Lars

Lars Myklebust Johansen sto for det beste norske resultatet med en 3. plass i siste seilas, noe vi er veldig godt fornøyd med. Ette en OCS i første seilas ligger han nå på 20.plass totalt.

Henrik ligger etter 27. og 16. plass som nummer 47 totalt, foreløpig inne i gullfinale. En plassering blant topp 20 er veldig bra for Henrik, som er født i 94.

Ellers var det litt så som så med de øvrige norske standarene. Mikkel røyk kicken i første seilas, og ble godkjent som nummer 22 i siste race. Marius hadde 31. og 33, mens Petter hadde 37 og 35.

Jevnere strøm på Radil-banen

På Radial-banen er det mer lik strøm på hele banen. Hermann hadde en litt tyngre dag i den harde vinden, men klarte 17. og 11. og ligger 31. totalt.  Dette er veldig bra med tanke på at VM i Radial ikke er et juniormesterskap.

Mesterskapet går i La Rochelle og seilerne skal til og med lørdag gjennom åtte innledende fulgt av fire finaleseilaser.

Powered by Labrador CMS