Surfcamp med Tuva Jansen

Den profesjonelle kiteren Tuva Jansen har også en lidenskap for surfing. Dette året avvikler hun egen jentecamp i Portugal og to surfcamper i Frankrike.

Publisert

Jenteuke i Portugal

Tredje uken i mai blir det jentecamp i Ericeira der Tuva Jansen står i spissen.

- Klart vi må få flere jenter med på morroa, uttaler en verdensvant Tuva Jansen som har brukt de siste 7 årene av sitt liv på å utforske verden i jakt på de perfekte spotene.

Både surfing og kiting er to relativt guttedominerte sporter i Norge og Jansen tror at mye av årsaken til dette er at jentene ser på disse aktivitetene som ekstremsport. Under jenteuken i Portugal blir derfor campen spesielt tilrettelagt jenter sine behov.

- Noe av det jeg tror deltakerne under jenteuken vil sette pris på er at vi alle er jenter, både instruktører og deltakere. Man trenger med andre ord ikke bekymre seg over å dumme seg ut. Alle er vi her for å ha det gøy, og folk skal få lære i det tempoet som passer hver enkelt best.

Surfcamp i Hossegor

I samarbeid med sin kjæreste, Bertrand Fleury, setter Jansen opp to ukessurfcamper i Hossegor som ligger lokalisert på sørvestkysten av Frankrike.  Paret har de siste årene tilbringt store deler av sommermånedene sine i dette området og har funnet sitt surfeparadis.

- Noe av det jeg liker spesielt godt med Hossegor er det fantastiske klimaet og at det er en av få plasser i Europa der det går an å surfe i shorts eller bikini.

I følge Jansen er også bølgeforholdene meget gode for ferske surfere på sommerstid med en normal bølgehøyde på mellom 1 og 1,5 meter.

Et viktig poeng for arrangøren har vært å utvikle et campkonsept som passer bedre for den litt eldre målgruppe.

- Vi har vektlagt en intim atmosfære der alle deltakerne får meget tett oppfølging og blir godt kjent med hverandre. Det er derfor ikke mer enn 8 plasser på hver camp og alle deltakerne bor i enkelt- eller tomannsrom, uttaler Jansen som selv er 28 år og håper at andre rundt hennes alder også vil delta.

Faktainformasjon om arrangementene

Girlcamp i Portugal

Antall plasser: 20

Dato: 14 – 21 mai

Pakken: Overnatting, surfeleksjoner, yogaleksjoner, frokost, transport, fotografering og andre jenteaktiviteter

Passer for: nybegynnere i alle aldre

Fly: Ikke inkludert men meget rimelige direkteflyvninger her

Mer informasjon her

Surfcamp Frankrike

Antall plasser: 8

Dato: 20 - 27 Juni og 27 juni - 4 juli

Pakken:  7 Overnattinger, alle måltid, fri bruk av surfeutstyr, yoga- og surfeleksjoner, utflukter.

Passer for: Både gutter og jenter i alderen 20 – 40 år. 

Flyvninger: Billige flybilletter med RyanAir til Biarritz (30 minutter fra Hossegor) med mellomlanding i London.

Mer informasjon her

Spørsmål knyttet til pressemeldingen

Har dere behov for mer informasjon, bilder eller ønsker å lage en egen sak, så tar dere kontakt med Sebastian Kjellström

Tlf: 46638735

E-post:

Powered by Labrador CMS