Svendsen skal forsvare pokalen
Svendsen skal forsvare pokalen

Svendsen skal forsvare pokalen

Geir Victor Svendsen drar snart tilbake til New York der han skal forsvare Dennis Conner pokalen han vant for tre år siden

Publisert

- Da er tiden endelig kommet til at vi kan dra tilbake til NY og forsvare seieren  I Dennis Connor Yacht Club Challenge (et uoffisielt VM for klubblag) som går i J24 på Hudson River. Det er slik at hvis man vinner så må man vente tre år før neste gang man kan delta, forteller Geir Victor Svendsen til Seilas.

- Strømmen i Hudson River er sterkere enn noen gang og det er meldt mellom 29 – 35 grader, 4 – 7 sek/m og strålende sol, så det blir nok varmen vi skal sloss mest med. Gutta er supermotivert og vi stiller et rent klubblag med folk som jeg ikke har seilt sammen med før. Det blir nok en utfordring i tillegg til at jeg nå har små barn og ikke har fått seilt annet enn Færdern iår. NM`en jeg vant ifjor har jeg heller ikke hatt mulighet til å forsvare, sier Svendsen.

Laget består foruten skipperen selv, av Einar Martinussen, Dag Andersen, Kaj Vigeland, Ivar Engen og Lidvar Kornberg.

Laget varmet opp med B52`s konsert på Governors Island igår, treningregatta idag, før man er igang med regattaene fra og med torsdag.

Link

 

Powered by Labrador CMS