Lanserer Europas største guide med seilbåttester

SEILmagasinet lanserer i dag en guide med flere hundre tester av seilbåter.

Er du interessert i seilbåter? Da har vi i en gladnyhet til deg: SEILmagasinet har samlet nær 400 seilbåttester i en søkbar database. Her kan du enkelt finne fram til tester av seilbåter som interesserer deg. Testguiden ligger under fanen Tester på toppen av siden her.

Se Testguiden her

Testene er gruppert på bruksområde, størrelse, prisområde, båttyper og merker. Her ser du for eksempel at vi hittil har testet 180 turseilere, 91 regattabåter og 84 langturseilere. SE VIDEO OM TESTGUIDEN:

Testguiden vår omfatter utelukkende redaksjonelle tester som journalistene i SEILmagasinet og Seilas har utført for leserne på grunnlag av Redaktørplakaten. Dette er tester vi har utført gjennom de siste ti årene, og de fleste av båtene i Testguiden er fortsatt aktuelle på bruktbåtmarkedet.

Prismessig ligger hovedtyngden av båter vi har testet i prisklassen en til fem millioner kroner, mens 54 av testene omhandler båter som kostet mellom en halv million og en million kroner da vi testet dem.

–SEILmagasinets oppgave er å hjelpe leserne til mest mulig seilglede. Vi tester seilbåter for å gi leserne et godt grunnlag for å velge båt. Gjennom Testguiden hjelper vi leserne til raskt å orientere seg i tester av seilbåter på markedet, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i SEILmagasinet.

SEILmagasinets abonnenter har fri tilgang til hele Testguiden, som fortløpende vil bli oppdatert med nye tester fra redaksjonen. Vi har også planer om å bygge den ut bakover i tid med tester fra før 2010.

-Våre egne leserundersøkelser viser at leserne stoler på våre tester, og det er en viktig anerkjennelse fra våre oppdragsgivere, nemlig leserne. Seilbåtkjøp er ofte en stor investering, og vi er ydmyke i forhold til oppgaven vår om å gi leserne et godt beslutningsgrunnlag, sier Nissen-Lie.

Besøk TESTGUIDEN her