Tett felt på vei inn
Tett felt på vei inn

Tett felt på vei inn

Det er Jokerman med Per Ottar Skaaret og Christen With som leder feltet inn mot Stavanger i morgentimene torsdag. Tåken har sluppet sammen med nattemørket og det er strålende sol.

Publisert

Men med den strålende solen er det også betydelig mindre vind på morgenkvisten.

BOMMET. Store deler av feltet valgte å gå utenfor alt på vei sørover og det var nok det riktige valget. De som har gått innenfor Bømlo og inn Karmsundet har tapt stort. Eli Ådland Nilsen og Laila Rasmussen i Maxi 999en Jeko har ennå ikke kommet seg ut av Nyleia, mens Njål Sletten og Sylvia Drange Sletten i Mira, en Hanse 342, så vidt har begynt på Nyleia. De har en lang tur foran seg...

Peiling på Seiling med jentene Karoline Gisholt og Silje Brathagen ligger side ved side ved de langt mer erfarne Rudolf Uglestad og Mikkel Thommessen, Pronavia 38en Solgang, langs land ute på Sletta nord for Haugesund.

GA SEG. Det er to båter som har valgt Karmsundet. Morten Sola og Helge Lorentzen i Lillefix, en X-412, Ligger helt i nordenden, mens Eureka, en Elan 410, med Terje Gilje-Sørnes og Vidar Mong, ligger midt i.

- Vi gir oss nå. Vi har drevet langt tilbake, sier Vidar Mong i solskinnet torsdag morgen.

LEDER. Foran i feltet ligger Jokerman med Per Ottar Skaaret og Christen With. De har kommet seg rundt svingen ved Randaberg utenfor Stavanger. Bak dem ligger store deler av feltet på rekke og rad.

Det kommer til å bli en seig kamp inn til målgang i Stavanger for det er lite vind i sikte.

Powered by Labrador CMS