Tjuvstart ødela for Starseilerne

Til tross for tjuvstart og disk ligger det sveitsisk-norske starlaget godt fremme i sammendraget, og når dårligste seilas kan strykes vil Flavio Marazzi og Petter Mørland Pedersen være tilbake i tetbildet. Peer Moberg har også grunn til å smile

Publisert

Star:

Flavio Maeazzi og Petter Mørland Pedersen fulgte opp gårsdagens gode seiling og startet dagen med 1 plass. I dagens andre race (4 race i serien) kom de litt skjevt ut i starten, men plukket båt for båt og endte 5 i mål. Dessverre ble de tatt for tjuvstart og ble disket i dette racet. Dermed ligger laget et stykke nede på listen, men etter morgendagens race kan en seilas strykes og de håper da på å kunne seile med de gule leder trøyene igjen.

 

Laser Standard:

Kristian Ruth har ikke fått det helt til de første to dagene. Han ligger nå 22, men med vanlig seiling fra Askerseileren resten av uken bør medalje race vært overkommelig.

 

Laser Radial:

Marthe Enger Eide ligger på 32. plass. Er ikke helt fornøyd, men satser på å klatre noen plasser utover uken. Det mest positive så langt er hennes gode starter og første krysser. Vært topp 10 på første toppmerke flere ganger. Bra!

 

Finn:

Peer Moberg hadde en fin dag på jobben i dag. Med en 3 og 6 plass ligger han nå 6 sammenlagt. Medalje er innen rekkevidde.

 

Sonar:

Alexander Wang-Hansen holder på sin 2 plass, og ligger nå kun 2 poeng fra 1. plass. - Idag fikk vi tre race i rundt 15 knops vind. Det var en del skift og trykkforskjeller i dag óg, men ting satt bedre og vi fikk en 1. og to 2. plasser. Vi ligger fortsatt på 2. plass sammenlagt, men har lukket luken frem til 1.plassen og vi blir bare bedre jo mer vi seiler sammen, så forhåpningene er høye, sier Wang-Hansen ril Seilas.

 

Fullstendige resultatlister

Powered by Labrador CMS