OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp av Ynglingjentene

Til tross for OCS i siste seilas kjemper Ynglingjentene helt i toppen på en dag også Stargutta viste styrke.

Publisert

Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed åpnet dagen idag slik de avsluttet gårsdagen, med seier. Da de også tok annenplass i dagens andre seilas, var nordmennene plutselig i teten sammenlagt, men disk  for tjuvstart i den siste gjør at jentene etter regattaens tredje dag ligger på sølvplass, to poeng bak den tyske båten, men foran nederlendere, briter og russere. Jentene seiler nå med stor selvtillit og har alle forutsetninger for en topplassering i denne viktige regattaen, der alle verdens beste untatt amerikanerne er på plass.

Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen holder koken i sin klasse med 5. og 6. plass. Sammenlagt er de 7, ett poeng bak svenskene, mens  Jannicke Stålstrøm er nr. 8 sammenlagt i RS:X, begge på stø kurs mot medaljefinaler.

Kritian Ruth og Elin Samdal er fortsatt våre beste i henholdsvis Laser og Laser radial, men dagen idag var likevel ungdommens. Mathias Mollatt sikret seg nok en topplassering med 9. plass i den andre seilasen på en dag da det ellers buttet imor for de andre nordmennene, 14, 33 og 19 ble fasit for Ruth som nå er 17 sammenlagt og 38, 21 og 40 for Tuv på 39. plass.

Cathrine Gjerpen var best av de norske laserjentene idag og slo Elin Samdal i samtlige av dagens seilaser, 4, 17 og 11 til Gjerpen mot Samdals 19, 20 og 13. Sammenlagt ligger de norske jentene nå på 22. plass for Samdal, 46 plass for Gjerpen mens Anette Melsom Myhre som idag var jevnest av alle med 23, 23 og 22 plass ligger på 53. plass sammenlagt.

Powered by Labrador CMS