Trener- og dommerkurs i Vestfold
Trener- og dommerkurs i Vestfold

Trener- og dommerkurs i Vestfold

Vestfold seilkrets arrangerer i høst trener- og dommerkurs.

Publisert

Vestfold krets byr på kurs for trenere som skal undervise nybegynnere (arkivfoto/Seilas)

Vestfold seilkrets inviterer derfor til et nytt Trener 1 kurs i Vestfold 31. oktober i år.

Teoridelen avholdes i Åsgårdstrand Seilforenings lokaler. Denne inneholder blant annet pedagogikk, treningsplanlegging, treningslære, trim- og jolleteknikk og kappseilingsregler. I tillegg er det en obligatorisk del med trening på vannet, som vil avholdes i Horten. Kurset går over 2 helger, siste helg er 28/29 november. Helene Gjerpen er instruktør for begge moduler og så i år.

– Trener 1-kurset med Helene Gjerpen som ansvarlig instruktør i 2007 var en suksess, som seilkretsen ennå får  positive tilbakemeldinger fra, sier Ove Blixhavn Halvorsen
, som er kurskontakt i 
Vestfold Seilkrets.

Nybegynnere og videregående

Målgruppen er de som vil trene nybegynner og viderekommende grupper. Autorisasjon utstedes etter obligatorisk case.  Det er et absolutt krav at begge moduler fullføres, samt at deltager har grunnleggende seilkompetanse. Ifht bruk av motorbåter under kurset bør kandidatene også ha båtførerprøven. Ytterlig informasjon og påmelding finner man på Vestfold Seilkrets sin hjemmeside. 


Dommerkurs

Vestfold Seilkrets vil også holde et Dommer 2-kurs over en helg den 7.-8 .November.  Kurset inneholder blant annet regler for NM/NOM, kappseilingsreglene med definisjoner. Kursleder er Klaus-Peter Banze. Kurset avsluttes med skriftlig eksamen (45 min). Forkunnskap er Arrangør 1/Dommer 1 utdanning, samt relevant praksis. Ved tilstrekkelig behov og etterspørsel, kan også Arrangør 1/Dommer 1 kurs avholdes i vinter.

For mer info om kursene kontakt med Ove Blixhavn Halvorsen:[email protected] eller tlf 93 08 89 76


Powered by Labrador CMS