Treningshelg i Åsgårstrand
Treningshelg i Åsgårstrand

Treningshelg i Åsgårstrand

Gjør deg klar til sommeren. Elvström Sobstad vil hjelpe alle som vil forbedre sine regattaprestasjoner, i egen båt, eller om bord i andres båter.

Publisert

Arrangementet er åpent for alle som ønsker å delta – uavhengig av båttype (klasse).. Det vil bli seilt på pølsebaner lørdag og søndag hvor deltagerne vil få råd & tips på vannet, med påfølgende debrifing på land. Lørdag kveld inviteres det til middag og sosialt samvær i klubbhuset til Åsgårdstrand Seilforening.

Program fra Elvström Sobstad :

Fredag 25. april: Det hjelper ikke med verdens beste seil hvis ikke riggen er tunet skikkelig. Foruten å gi bedre fart, er det også en sikkerhet å vite at riggen er satt som den skal. MERK! Husk å bestille time på forhånd.

Lørdag 26. april: Vi starter kl. 1000 med brifing på land. Deretter kjører vi treningsøkter med variert innhold frem til ca. 1500 – kun avbrutt av kort lunsjpause hver enkelt ordner selv om bord i båtene.

Klokken 1630 blir det debrifing på land og dagen avsluttes med middag for forhåndspåmeldte kl. 1930.

Søndag 27. april: Vi starter igjen kl. 1000 med kort brifing på brygga og fortsetter trening på vannet. Dagen avsluttes med 1-2 uhøytidlige regattaer og det forventes å avslutte samlingen senest kl. 1600.

Påmelding / opplysninger:

[email protected], fax 3341 4142 eller telefon

3341 4141.

Powered by Labrador CMS