Tyske verdensmestere
Tyske verdensmestere

Tyske verdensmestere

Med dagens avlysning av kystseilasen er gullkampen i VM for IMS avgjort, men om de øvrige medaljene er det stadig åpent.

Publisert

Etter at det ble klart at dagens kystseilas er avlyst på grunn av mye vind og grov sjø i området for seilasene er også gullkampen avgjort i begge klasser.

Verdensmster i klasse 1 blir «Beluga Sailing Team» med skipper Christian Plump, mens kampen om sølvet avgjøres imorgen mellom finske «Alfa Romeo» og tsjekkiske «Bohemia Express», der sistnevnte i øyeblikket ligger best an. Den tyske seieren har ikke falt i like god jord hos alle på Hankø og det er mange som mener Plump & Co selv burde tatt initiativet til å få straff, vel vitende som de er om at også de seilte feil ved Jomfruland.

I klasse 2 er verdensmesteren også klar. «Chinook», Johann Friedrichsen GER kan ikke slås uansett utfallet av morgendagens seilas. Også sølvet er trygt for «Westwind» med Peter Siueselbeck mens bronsekampen avgjøres imorgen mellom «Cala Ventinove» Uwe Wentzel og de norske båtene «Extreme» Erik Kristiansen, «Felicia» Eirik Brekke, «Aiming First» Trond Kristensen og «Hyak» Pål Kragerud.

Powered by Labrador CMS