Unik sjanse for frisk seiler
Unik sjanse for frisk seiler

Unik sjanse for frisk seiler

Det er ferietid, og mange gjør seg tanker om hvorvidt de har den helt riktige jobben. Er du keen på seiling, så les her...

Publisert

Rundt omkring i verden finnes det seilermiljøer med store ambisjoner og dertil hørende store budsjetter. Et av dem ligger i det arabiske emirat Oman. Her tar man det store sjekkheftet frem, når man skal seile regatta – det er jo bare å pumpe litt mer olje opp, hvis man trenger noe nytt.

 

NÅ TRENGER Oman Sail, som er prosjektets navn, en ny "Sailing Event Manager". Han/hun skal organisere og utvikle aktivitetene i området, og ambisjonen er å tiltrekke store, internasjonale seilsportsbegivenheter, samt hjelpe frem gode seilerlag med store ambisjoner.

 

Noen kjenner kanskje "The Wave, Muscat" og ”Oman Air Majan”– forskjellige flerskrogsbåter som dels har deltatt i Extreme 40-serien, og dels har satt rekorder i seilaser som Round Britain Race.

 

KONKURRANSEN om å hevde seg i den attraktive delen av internasjonal seilsport er tøff der nede i ørkensanden: Naboen Abu Dhabi har egen båt i det kommende Volvo Ocean Race, og det lille emiratet Ras Al-Khaimah hadde varmet grundig opp til å avholde den foregående America`s Cup.

 

Sånn hadde det nok også blitt, hvis Alinghi-sjef Bertarelli hadde fått viljen sin. Så Oman Sail skal virkelig sikte høyt!

 

DEN KOMMENDE MANAGER i Oman Sail kan se frem til å jobbe med internasjonal seilsport på høyt nivå. Det medfølger dessuten en ”særdeles konkurransedyktig lønn med fremragende frynsegoder” – samt standsmessig bolig, transport og sykeforsikring.

 

Og jo, forresten: Det er ingen skatt i Oman, og så er det varmt og fullt av palmer hele året...

 

MEN PYTT, her i Norge er det selvfølgelig også fint – bare tenk på oktober måned, bilkø i grålysningen, sludd og regn, utsiktene til en hel dag med lysstoffrør og dårlig kaffe...

 

For mer informasjon om hvordan du søker jobben, klikk her:

Powered by Labrador CMS