Vellykket breddesamling for E-jollene

Over 40 E-joller var samlet til Norsk E-jolleklubbs årllge breddesamløing samling, denne gang i Åsgårdstrand

Publisert

Med fire trenere og varierende vindforhold ble det anledning til å trene fart, kjøre intensive starttrening, og finpusse detaljer i lenseteknikken i bølgene utenfor Bastø.

Åsgårdstrand viste seg fra sin beste side og det var plass på brygga både for Europajoller og deltakere i North Sails og Elvstrøm/Sobstads tradisjonelle treningssamlinger. Breddesamlinger er ikke bare tenkt å øke det seiltekniske nivået, men er også fundert på den gode erfaringen NEK har fra tidligere år med å blande erfarne og nye seilere både treningsmessig og sosialt.

Det ble gjennomført både samlede økter for erfaringsoverføring og egne økter med fokus på spesielle teknikker. Seilerne hadde to økter på tre timer hver dag. I tillegg var det restitusjonstrening lørdag kveld og en morgenjogg søndag.

Neste breddesamling er planlagt i oktober og NEK ser frem til å se nye fjes fra Optimist og Zoom8 miljø som vil prøve seg i Europajollen. Trenere på samlingen var Frode Johansen, Helene Gjerpen, Christian Juell og Joakim Karlsen.

Powered by Labrador CMS