Viktige forberedelser til 2018

Neste år blir det igjen store regattaarrangementer i Angleviken hos Ran Seilforening.

Publisert Sist oppdatert

Ran Seilforening er tildelt norgescup for Optimistjoller 22. og 23. september 2018. Her kan foreningen forvente opp mot 100 deltagende båter.

Denne typen arrangementer har vi etter hvert fått god erfaring med i foreningen, men det vil kreve en god innsats av medlemmene våre for å få avviklet dette på en best mulig måte. Vi ønsker å lage dette til en fin opplevelse både for egne seilere og for alle de tilreisende.

Lagcup i Optimist

Helgen etter NC4, 29. og 30. september, skal Ran Seilforening arrangere Norsk Optimistjolle Klubbs lagcup. Dette er en lagseilas der Ran Seilforening har hatt gode tradisjoner, og har tatt flere seire de siste årene.

I lagcupen vil vi få besøk av de beste seilforeningene i landet, og vi håper å kunne stille med flere gode lag fra Ran og de andre foreningene i Bergen-området.

Store arrangementer

Begge Optimistjolle-arrangementene vil kreve en innsats fra hele foreningen. Vi vil også få behov for flere dommere på vannet. Ønsket må være å få gjennomført nødvendige dommerkurs i løpet av året slik at vi kan få avviklet begge arrangementene med flest mulig lokale funksjonærer.

Når det gjelder andre arrangementer i 2018, er ikke noe annet terminfestet ennå, men vi ønsker flere regattaer velkommen til Angleviken.