Vindstille trykker i Valencia
Vindstille trykker i Valencia

Vindstille trykker i Valencia

Arrangøren av Louis Vuitton Cup har hatt maksimal uflaks med starten på regattaen.For tredje dag på rad må båtene returnere til land med uforrettet sak.

Publisert

Teorien blant værfolket i Valencia går nå ut på at de to siste ukene med regn og vind forhindrer oppvarming av landet omkring. Dermed uteblir termikkeffekten. Kjedelig for seilere og for arrangøren som nå får fokus rettet mot kriminaliteten som florerer på land. Bedre blir det ikke ved at politiet nå rettet skytset mot deltakernes sykkelkjøring. Hyppige bøter på €100 for ureglementert sykling har ikke gått hjem hos syndikatene.

Likevel er det ett av lagene som gleder seg over de mange utsettelsene. For hver dag som går får italienske +39 mer tid på seg til å reparere den ødelagt versjon 5 masten. Kanskje de nå kan starte serien med riktig mast.

Av mer esktreme påstander i Valencia er den om at Gudene viser sin sympati med Russell Coutts, den avsatte skipperen på Alinghi som hadde gått inn for å legge seilasene til Cascais og som i disse dager seiler regatta i Slovenia for 44 foterne han har konstruert.

Powered by Labrador CMS