Vinterkarussel for Zoom 8

Klasseklubben for zoom 8 gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer vinterkarussel for zoom8. På grunn av tidlig påske blir det i år kun to samlinger, begge arrangeres med base fra Askøy seilsportsenter.

Publisert

Den første samling ble arrangert forrige helg fra fredag 11. januar til søndag 13. Ett variert program bestående av fysisk trening, teori, seiltrening og sosialt samvær var det seilerne var igjennom. I alt 26 seilere fra KNS, Hjellestad, Stord, Ålesund, Son, Drøbak, Moss, Tønsberg, Oppegård, Asker og Florø deltok. Det var varierende vær men generelt gode forhold for seiling. Trenerteamet bestod av Marius Milde, Magnus Godaker og Øyvind Rostrup.

Målet med samlingene er å gi deltakerne en god sportslig plattform samt en gyllen mulighet til å knytte sosiale bånd på tvers av foreninger og alder. For mange av deltakerne er sesongens hovedmål VM på hjemmebane, som arrangeres i Tønsberg fra 26.juli. I tillegg gir en samling med så mange dyktige seilere, så tidlig på sesongen, ett godt grunnlag for videre satsing og progresjon frem mot sesongens mange regattaer.

Takket være strålende innsats fra en liten foreldregruppe samt gode lokaler og fasiliteter på Askøy seilsportsenter ble den første av årets to samlinger en stor suksess. Neste samling blir første helg i februar.

 

Powered by Labrador CMS