"Wolfpack" leder mot Shetland

 "Wolfpack" med Thomas Nilsson og mannskap tok ledelsen ut fra start i Sjøassistanse Bergen Shetland Race onsdag formiddag.

Publisert

ETTER START: Lite vind foreløpig for Shetland-seilerne. Begge foto: Anita Johannesen.

Pressemelding:

Det er lite vind midt i mot, og i følge meldingene skal det bli mindre etter hvert som natten nærmer seg.

 

–  De siste meldingene tyder på at den varslede kulingen blir forsinket og ikke siger inn over Nordsjøen før fredag morgen. Da er nok de fleste i mål uansett, sier Andre Farstad, leder for Nordsjø-klassikeren.

 

Starten fra Marstein fyr utenfor Bergen gikk klokken 13.00 onsdag formiddag, og alle de 37 båtene kom seg vel avgårde. Nå har de 180 nautiske mil foran seg før de seiler inn i Lerwick havn på Shetland.

 

Wolfpack, en X-41, er en klar favoritt, men som alltid er Rolf Hermansen en man må regne med ender opp på pallen minst en gang i løpet av de to etappene over Nordsjøen.

Nytt av året er at alle kan følge båtene via mobilen: Sende en sms med kodeord mradio til 2242. Da kommer man inn på mobilportalen til regattaen og kan følge racet der.  Der vises båtene 1-9 på kartet, med tilhørende detaljer nederst på siden, også andre båter i nærheten vises (fra plassnr 10 og utover) men da uten plassering og detaljer.

 

De som vil ha oppdateringer sendt til seg kan abonnere på SMS oppdateringer for den båten de vil følge. Da får de oppdatering tre ganger i døgnet.

 

Følg regattaen på www.shetland-race.no

Powered by Labrador CMS