Test fra arkivet: Dufour 375

Dufour 375
Dufour 375

100 nm med Dufour 375 – En båt for det gode liv

Dufour 375 er en båt som skal gi deg det gode liv om bord. Og det gir den deg, mest av alt under dekk der den er et hyggelig og komfortabelt bekjentskap. Under seil er livet godt, men kunne med litt ekstra vært enda bedre.

Publisert Sist oppdatert

I 2010 seilte vi Dufour 375 fra Orust til Oslo. Det ble en grundig test på over 100 nautiske mil. Testen ble publisert i SEILmagasinet 8-2010. Saken har ikke vært publisert på våre nettsider før nå, en sak som vil inngå i vårt rikholdige testarkiv.

Byssa, kjøleboksen, «vinkjelleren» – vi følte sterkt på Dufours flørt og invitasjon til det gode liv om bord da vi stakk nesen under dekk i den nye modellen 375. Gjennom 100 nautiske mil skulle vi lære denne franske damen – med den forlokkende invitasjonen – bedre å kjenne. Men ved vår ankomst kl 0230 om natten til en utstillingstom båt på Ellös på Orust, var det ekko i kjøleboksen, tomt i vinkjelleren og i byssa var kun båtens medfølgende skaffetøy å finne da det var frokosttid litt senere. Vi måtte derfor vente med å starte det gode liv til vi hadde vært innom Lysekils butikker.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER