Erfaringer med Bavaria 38 AC

SEILmagasinet fortsetter serien om populære og aktuelle bruktbåter hvor vi sammenligner tidligere test med eieres erfaringer. Neste båt ut er Bavaria 38 AC fra 2002.

Publisert

Ute etter brukt seilbåt? Eller har erfaringer du vil dele med SEILmagasinets lesere? Vi tar frem gamle tester og sjekker våre meninger opp mot erfaringer fra eiere.

Mer bruktbåtstoff

Gjennom tidene har Seilmagasinet testet utallige båter, og mange av disse er nå populære på bruktmarkedet. Nå vil vi undersøke hvordan eierne av disse båten opplever sine båter, hvordan de holder seg i pris og hvordan erfaringene med disse båtene er. I SEILmagasinet nummer 1.-2019 kan du lese om Beneteau Oceanis 40. 

Storselger fra Bavaria

Neste båt i den nye artikkelserien er den populære Bavaria 38 AC, som vi testet for femten år siden. Du finner testen her.  Av negative sider trekkes det frem lav karm i cockpiten, at båten ikke kan seiles solo, og at det er litt lite stueplass i byssa. Båten får god omtale av det tekniske, men at det er et industriprodukt. 

Er du eier av en slik seilbåt, ønsker vi kontakt med deg. Send epost til [email protected] og  noen ord om dine erfaringer med denne båttypen. 

Vi er også åpne for forslag på andre aktuelle seilbåter, eller andre innspill og erfaringer fra bruktbåtmarkedet. 

Bavaria 38 fra testen i 2003.
Bavaria 38 fra testen i 2003.