Tomas og Mads Mathisen under trening i Risør
Tomas og Mads Mathisen under trening i Risør

1. plass til Mathisen-brødrene i Aarhus

Risør-guttene tok sin første enkeltseier i internasjonal regatta.

Publisert Sist oppdatert

Det ble en utfordrende dag i Aarhus med store skift på 30-50 grader som var vanskelig å lese. Torsdag har Ragna & Maia Agerup i 49erFX har både ligget helt på toppen på første merke og vært sist, men seilt inn til jevne plasseringer med 10-7-9 og ligger nå på 3.plass sammenlagt.

Seier til Mathisen-brødrene i 49er

- Idag har vi hatt den beste dagen hittil her i Aarhus, skriver Mathisen-brødrene på sin facebook side. - I første seilas fikk vi en bra start, men valgte feil side. Det andre vant vi!! Er veldig gøy å få den første spikeren i et bra 49er felt. Ledet på første toppmerket med 50 meter og klarte å holde det seilasen ut. I 3. seilas valgte vi også feil side og klarte å seile oss greit opp. I den siste  kom vi 11 i mål, men tjuvstartet. Alt i alt en god dag for Tomas og Mads som ligger på 21. plass sammenlagt.

Anders Pedersen er 13 i Finnjolle etter 3. ig 16. plass, Herman Tomasgaard 17 i Laser etter plasseringene 9 og 19, Line Flem Høst ble 4 og 11 og ligger med det på 6. plass, mens brettseilerne Maria Mollestad er 7 etter 6. og 4. plass som tellende, Sebastian Wang-Hansen er 26 etter 39, 33 og 35. plass.