Trekker seg fra det danske teamet i Sail GP

Jonas Høgh-Christensen trekker seg fra det danske prosjektet for å jobbe for et utvidet nordisk samarbeide i seilsportsligaen. Det kan gi en åpning for Alexander Ringstads prosjekt.

Publisert Sist oppdatert

ØYVIND BORDAL skriver i BAADMAGASINETS KORT NYHETER idag, 22.oktober at det danske SailGP-teamet må ha en ny sjef etter at Jonas Høgh-Christensen vil lede SailGPs kommersielle satsing i Norden. Han tar nå et skritt dypere inn i SailGP-organisasjonen, og han fått oppdraget med å lede SailGPs nordiske satsing. Sammen med det internasjonale kommersielle teamet vil han jobbe for å få partnere til den profesjonelle fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland.

Han vil fortsatt være ansvarlig for Sail GP i Århus neste år, en av hans største oppgaver noensinne. - For meg representerer SailGP den viktigste utviklingen som har skjedd i seiling i løpet av livet mitt, sier han til Bordal og fortsetter - Jeg tror dette vil forandre publikums interesse for sporten, mens vi kan belyse behovet for å bevege oss mot en mer bærekraftig og inkluderende fremtid. Stillingen jeg har fått nå betyr at jeg vil få muligheten til å jobbe tett med partnerne som kan vise vei i den utviklingen.

Alexander Ringstad på foiler. SailGP kan bli neste.
Alexander Ringstad på foiler. SailGP kan bli neste.

Når Denmark SailGP Team får en ny Team Manager er ikke klart ennå. Høgh-Christensen nye oppgave kan være positivt for Alexander Ringstads norske CG 32 prosjekt