Trekker seg fra det danske teamet i Sail GP

Jonas Høgh-Christensen trekker seg fra det danske prosjektet for å jobbe for et utvidet nordisk samarbeide i seilsportsligaen. Det kan gi en åpning for Alexander Ringstads prosjekt.

Publisert Sist oppdatert

ØYVIND BORDAL skriver i BAADMAGASINETS KORT NYHETER idag, 22.oktober at det danske SailGP-teamet må ha en ny sjef etter at Jonas Høgh-Christensen vil lede SailGPs kommersielle satsing i Norden. Han tar nå et skritt dypere inn i SailGP-organisasjonen, og han fått oppdraget med å lede SailGPs nordiske satsing. Sammen med det internasjonale kommersielle teamet vil han jobbe for å få partnere til den profesjonelle fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland.

Han vil fortsatt være ansvarlig for Sail GP i Århus neste år, en av hans største oppgaver noensinne. - For meg representerer SailGP den viktigste utviklingen som har skjedd i seiling i løpet av livet mitt, sier han til Bordal og fortsetter - Jeg tror dette vil forandre publikums interesse for sporten, mens vi kan belyse behovet for å bevege oss mot en mer bærekraftig og inkluderende fremtid. Stillingen jeg har fått nå betyr at jeg vil få muligheten til å jobbe tett med partnerne som kan vise vei i den utviklingen.

Alexander Ringstad på foiler. SailGP kan bli neste.

Når Denmark SailGP Team får en ny Team Manager er ikke klart ennå. Høgh-Christensen nye oppgave kan være positivt for Alexander Ringstads norske CG 32 prosjekt