American Magic vil tilbake til America's Cup

New York Yacht Club vil videre

Kommer med ny utfordring om America's Cup

Publisert

Torsdag 6. mai leverte New York Yacht Club Royal New Zealand Yacht Squadron i Auckland, New Zealand, en utfordring for de 37. America's Cup seilaser. Utfordringen ble ledsaget av et utkast til protokoll for regattaen, basert på at den vil finne sted i New Zealand i begynnelsen av 2024, i AC75-klassen.

1. En tidsplan for flere arrangementer - tid og sted - for de neste fire America's Cup-regattaene, som vil gjøre det mulig for lag, bedriftspartnere og media å planlegge på forhånd, tenke utover enkeltkampanjer og maksimere inntektsmulighetene

2. Forbedret og uavhengig ledelse av arrangementer via opprettelse av et America's Cup Board of Governors, som vil gi kontinuitet og upartisk tilsyn

3. Konsistens i design, med bekreftelsen av AC75 som klasse for de 37. America's Cup seilaser.

4. Sterkere nasjonalitetsregler for mannskapene for å tiltrekke større nasjonal interesse.

5. Kostnadskontroll; en forutsigbar, og kortere, tre-års syklus; og en grense på én ny båt per cup-syklus, som vil gjøre America's Cup mer tilgjengelig og bærekraftig.

Lite begeistret

Det er kjent at New York Yacht Club, og for saks skyld. Luna Rossa Prada Pirelli Team, har vært lite begeistret over en mulig "Deed of Gift" match mellom forsvarerne, Royal New Zealand Yacht Squadron og INEOS UK allerede neste år i Cowes. Foreningens utspill oppfattes som et forsøk på å røke ut planene og helst forpurre disse.

Og her er britenes svar:

Som Challenger of Record for 37. America's Cup jobber vi sammen med Royal New Zealand Yacht Squadron og Team New Zealand for å skrive protokollen som vil definere reglene fremover. Vi er glade for å høre at New York Yacht Club er interessert i å fortsette å delta i America's Cup, og vi vil holde dem informert med den videre. utvikling.