APL - Større i 2007 enn noen gang?

Mye tyder på at årets seilerhøydepunkt i Arendal blir det største på mange år. Med åpning 27. juli strekker arrangementet seg over nesten to uker.

Publisert

Med ny oppsving i BB 11 klassen og med utvidelse av LYS klassen til også å omfatte mindre båter forventer foreningen minst 30 båter i LYS. Også brettseilerne får sitt i Arendal. Her er et aktivt og voksende miljø og klassen har ønsket seg et arrangement i Arendal. Da var det naturlig inkludere dette i APL Race Week,

Arendal Seilforening har hatt eventyrlig vekst i Solingklassen og er en naturlig arrangør når Norge skal være vert for klassens Europamesterskap. I skrivende stund har hele 51 lag fra 13 nasjoner meldt seg på til regattaen. En må tilbake på 70 tallet for å se et tilsvarende Solingfelt. Derfor er det forventet at APLRW 2007 blir sommerens største seilarrangement på Sørlandskysten.

Nytt av året er ombygningen i Arendal gjestehavn som gir ggjestene enda bedre plassering i havna. Servering og fortøying av båter blir enda gunstigere. Alt blir mer kompakt og vil fremstå som egen seilerlandsby under arrangementene.

Powered by Labrador CMS