APL Race Week jubilerer til sommeren

Arendal Seilforening ønsker velkommen til Sørlandsbyen med seiling, høy sosial profil og musikkfestival når den populære APL regattaen  feirer 15 års jubileumtil sommeren.

Publisert

I år arrangeres det APL Race Week for 15. år på rad, og det er med glede vi inviterer både nye og gamle seilere til 3 dagers seilfest i Arendal sentrum. 

 

Midt i høysesongen arrangeres regattaseiling i Arendals skjærgård, sosialt arrangement med bevertning i Arendal gjestehavn samtidig som musikkfestivalen Canal Street fyller sentrum.

 

Årets APL Race Week arrangeres i perioden fra 28. -31.juli, og programmet består av NM for BB11 og Soling, NC for Formula og RS:X, og Torungen Cup for både LYS- og turklasser. Årets arrangement får dermed stor spennvidde, fra de klassiske treseilerne på byfjorden, til de moderne og raske seilbrettene på utsiden av Torungen.

 

I år har Arendal Seilforening inngått et samarbeid med arrangørene av Flødeseilasen, Lillesand og Vågsbygd Seilforening. Det betyr at foreningen for første gang på mange år kan kåre Sørlandsmestere i LYS-klassen, for de som deltar i både Flødeseilasen og Torungen Cup.

 

Årets samarbeid med Flødeseilasen vil trolig føre til at mange sørlandsseilere tar turen til Arendal i slutten av juli.  ASF har som målsetning å få rundt 100 deltakende båter fordelt på de ulike klassene, det gjør regattaen til et av sommerens store seiltreff.

 

Med bane rett ved Gjestehavna vil arrangementet underholde både publikum og Gjestehavnas besøkende. LYS-klassen vil som vanlig ha bredde med både store raske deltakere og de mer tradisjonelle familiebåtene. 

 

- Det blir flotte seilaser i skjærgården med påfølgende sosialt samvær. Legg ferieturen innom Arendal for en hyggelig weekend, sier Astrid Holden, primus motor for APL arrangementene.

 

Powered by Labrador CMS