Åsane Seilforening

BLI MED: Midt i uken passer det godt å lufte både vettet og seilene.
BLI MED: Midt i uken passer det godt å lufte både vettet og seilene.
ONSDAGSREGATTA: Det er verken påmelding eller startkontingent på Byfjordtrimmen.
ONSDAGSREGATTA: Det er verken påmelding eller startkontingent på Byfjordtrimmen.

Et løft for Byfjordtrimmen

Byfjordtrimmen seiles onsdagskvelder med start kl 18:30 i området mellom Eidsvågneset og Tertnes.

I 2015-sesongen valgte vi å dele i to klasser med ulike baner, og dette var så vellykket at vi vil videreføre det denne sesongen.

Expressene fikk seile korte løp på pølsebane. Det ga mer starttrening, mer action og anledning til 2–3 seilaser hver onsdagskveld. Vi var fire Expresser fra Åsane Seilforening de fleste onsdagene. Nå i 2016 har vi ytterligere én Express i foreningen. Studentene på Handelshøyskolen og på Universitet disponerer nå til sammen fire Expresser, og vi har et berettiget håp om at de vil la seg lokke til trening sammen med åsanebåtene. Vi regner med at opplegget vil være attraktivt også for andre expresslag, og ønsker alle velkommen på det hjerteligste.

Storbåter på faste merker

Storbåtene for øvrig seiler på faste merker på Byfjorden mellom Tertnes/Eidsvågneset og Askøy. I fjor deltok totalt åtte båter, og de ivrigste og beste var med nesten hver gang. Målet for 2016 er at vi får utpå enda flere fra vårt nærområde. Det ligger for mange flotte seilbåter altfor mange dager i havnene. Onsdagskveldene passer ypperlig til få med noen venner utpå for å lufte både vettet og seilene.

Ingen påmelding, ingen kontingent

Lavterskeltilbud er blitt et moteord. Men for Byfjordtrimmen har det alltid vært en viktig målsetting å tilby seiling på et nivå som er interessant både for uerfarne og erfarne seilere. Vi skal ha en hyggelig tone, vi skal utveksle erfaringer og vi skal konkurrere. Det er verken påmelding eller startkontingent på Byfjordtrimmen. Hent seilingsbestemmelsene på nett på Åsane Seilforenings nettsider, møt opp i startområdet og seil i vei.

Å arrangere Byfjordtrimmen vil bli mer interessant og spennende denne sesongen. Vi vil blant annet disponere foreningens nye alu-båt. Den har god arbeidsplass, vinsj og rikelig med motorkraft. Så seilerne og dugnadsgjengen som roterer på ansvaret, vil sikkert se frem til neste gang det er deres tur!

Starter 27. april

Første onsdagskveld er allerede 27. april. Det blir en fin anledning til å komme i gang og få alt på stell både for båt og mannskap før BYFJORDSEILASEN som arrangeres lørdag 30. april.

Velkommen på Byfjorden!